Warpath

I skytespillet Warpath er fokuset på flerspiller, og da passer det jo fint at Digital Extremes nå har lansert en flerspillerdemo.

Warpath foregår på den nyoppdagede planeten Eden, hvor tre ulike raser kjemper mot hverandre for å få herredømme over kloden. I enspillerdelen får du kontroll over en av disse rasene, og kjempe om de ulike territoriene mot opp til 32 datastyrte motstandere. Hvert territorium gir deg særegne fordeler, så det kan nok lønne seg å tenke litt strategisk når du velger hvilket territorium du skal kjempe om.

I flerspillermodus får opp til 16 spillere kjempe mot hverandre i raske og heseblesende kamper. De tre rasene får sine egne unike våpen med ut i felten (totalt har spillet åtte oppgraderbare våpen), og i tillegg kommer spillet med fire landbaserte kjøretøy som kan brukes i kamp.

Handlingen foregår på 25 ulike brett (både innendørs og utendørs), og vi får fire forskjellige moduser; "death match", "team death match", "capture the flag" og "frontline assault". Spillets amerikanske utgiver, Groove Games, forteller at det lar deg løpe raskere, hoppe lengre og fly større avstander enn noe annet førstepersons skytespill.

Nå har det kommet en flerspillerdemo av spillet. Denne inneholder to forskjellige kart; et som heter Breach, og som kan spilles i "deathmatch" og "team deathmatch", og et "capture the flag"-kart som heter Rush. Du kan spille både over LAN og nettet, og om du ikke er i humør til å kjempe mot frekke fjortiser fra USA, kan du spille mot datastyrte bot-er. Demoens installasjonsfil er på 258 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden