Warthog kunngjør Wrath & Skeller

Dagens andre nyhet fra Warthog er et actionfylt rollespill med mengder av humor og fantasirike omgivelser.

Wrath & Skeller er et actionfokusert rollespill hvor spillere får kontrollere en kjempe av en barbar og hans magikerkompanjong i kamp mot de fryktelige hordene til den onde trollmannen Chyre, som prøver å få kontroll over verden. Handlingen sees ovenifra, men spillet er i full 3D.

Spilleren får kontrollere Wrath og Skeller samtidig og lover et intuitivt kontrollsystem og mengder av dødelige våpen og magiske formularer. Spillet ser ut til å følge i Diablo sine fotspor, og leverer en forenklet og actionfylt rollespillopplevelse hvor kamp er det sentrale elementet. Wrath & Skeller kommer med et avansert kampsystem som gir spilleren en rekke muligheter på slagmarken.

Dette betyr ikke at spillet dropper andre tradisjonelle rollespillelementer, og utviklerne lover et dypt system for interaksjon med andre karakterer og et historiedrevet oppdragsystem. Dessuten lover Warthog at spillet vil inneholde mengder av humor, noe som slett ikke er en dum ting.

Spillet foregår i en mengde ulike omgivelser, inkludert orkefestninger, ramponerte middelalderbyer og futuristiske skraphauger. Nøyaktig hvordan de futuristiske elementene passer sammen med de middelalderske elementene gjenstår å se, men det er alltid positivt med rollespill som ikke foregår i spillverdener som virker som blåkopier av Midgaard i Ringenes Herre.

Noen utgiver eller utgivelsesdato er ikke kunngjort enda, annet enn at det kommer "snart". Spillet kommer til PC og konsoll (hvilke konsoller er ikke fastsatt enda). For mer informasjon (og en trailer, som vanlig), sjekk den offisielle produktsiden til spillet ved å følge lenken under reklamebanneret.

Siste fra forsiden