Call of Duty: Warzone

Warzone skal leve side om side med fremtidige Call of Duty-spill

Infinity Ward hinter også om støtte for PlayStation 5 og Xbox Series X.

Activision

Activision planlegger å holde liv i Call of Duty: Warzone i lang tid fremover, selv med lanseringer av fremtidige Call of Duty-spill. Det bekreftet Infinity Wards Taylor Kurosaki denne uken.

Warzone skal fortsette å leve som et permanent gratissidesprang til Call of Duty-serien.
Activision

I et intervju med det franske nettstedet Gamergen, fortalte Kurosaki at Warzone byr på mange nye utfordringer for teamet. En av de største er nettopp hvordan det utvider battle royale-tilbudet for å holde takten med resten av Call of Duty-universet.

– Call of Duty har holdt en hyppig lanseringsfrekvens i mange mange år, og Warzone har tvunget oss til å revurdere hvordan vi slipper nytt innhold og hvordan vi integrerer det i serien. Call of Duty er en sjanger i seg selv, med flere forskjellige grener på treet, men alt er koblet sammen på en eller annen måte. Warzone blir den røde tråden som knytter de ulike Call of Duty-grenene sammen, forklarte utvikleren.

Hinter om støtte for nye konsoller

Senere i intervjuet fikk Kurosaki spørsmål om planene for Call of Duty: Warzone på den kommende konsollgenerasjonen. Han kunne ikke bekrefte noe der og da, men antydet på det sterkeste at spillet blir å se på PlayStation 5 og Xbox Series X.

– Jeg vet at vår plan er at Warzone skal leve videre i lang tid fremover, og så snart de nye plattformene lanseres og er tilgjengelige er jeg sikker på at vi vil støtte dem.

Call of Duty: Warzone har nådd stor popularitet siden lanseringen i begynnelsen av mars. Activision melder stadig om nye milepæler hva spillertall angår, mens Infinity Ward har lovet nye moduser og opplevelser som skal sørge for at opplevelsen bevarer spenningen – ikke ulikt måten Epic Games holder liv i Fortnite.

Call of Duty: Modern Warfare tar stadig større plass.
Nå begynner spillerne å få nok »

Siste fra forsiden