Call of Duty

Call of Duty: Warzone får større lag og nye moduser

Den tredje Modern Warfare-sesongen er kunngjort.

Activision har nettopp kunngjort den tredje sesongen av Call of Duty: Modern Warfare, og den byr på nyheter både til hovedspillet og til den nylig lanserte Battle Royale-delen Warzone.

For Warzone-spillerne byr den tredje sesongen, som altså lanseres i dag 8. april, på en ny modus kalt Quads. Den lar spillere slå seg sammen i lag på fire spillere, som blant annet skal legge til rette for mer strategisk spilling.

Activision

Nye kart

Utover i den nye sesongen lover Activision også at det skal komme nye moduser til Warzone, deriblant en actionfylt modus kalt heter Scopes and Scatter Guns, hvor kun skarpskytterrifler og hagler kan benyttes.

Warzone vil etter hvert også gi spillere muligheten til å utstyre samtlige våpen med lyddempere for å muliggjøre «snikeoperasjoner» i tillegg til de vanlige bråkete kampene.

Modern Warfare-spillerne vil på sin side få servert tre nye 6v6-kart inkludert i den tredje sesongen, deriblant Talsik Backlot, som er en oppusset versjon av Backlot-kartet fra Call of Duty 4: Modern Warfare.

Senere i sesongen vil Modern Warfare-spillere også få tilgang til blant annet nye flerspillermoduser og nye operatører.

Flere detaljer finner du på Activision-bloggen.

Les også: Call of Duty: Warzone introduserer solomodus »

Siste fra forsiden