Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone introduserer solomodus

Nå kan spillere takle Verdansk alene.

Acitivision

Etter en vellykket lansering forrige uke, har Activision og utvikler Infinity Ward valgt å utvide Call of Duty: Warzone. Battle royale-spillet tilbyr nå en solomodus, som dropper lagdynamikken til fordel for alle mot alle.

Warzone har selvfølgelig allerede hatt en slags solovariant, men kun i form av at man kunne be om å ikke ha lagkamerater. Andre spillere sto imidlertid fritt til å spille på lag, som gjør opplegget noe ubalansert.

Spillere som nå ønsker å hoppe inn i Verdansk og virkelig kjempe alene kan velge den nye Battle Royale Solos-knappen i Warzone-menyen. Ved siden av at ingen av de 150 spillerne er på lag endrer opplevelsen seg noe, ved at du ikke lenger kan kjøpes tilbake etter du er død. Man har riktignok fortsatt den faste sjansen på comeback gjennom en-mot-en-kamp i Gulag-fengselet.

Over 15 millioner spillere

Call of Duty: Warzone er skytespillseriens nyeste battle royale-variant, etter det første eksperimentet med Blackout i 2018. Spillet tar sjangerens kjente elementer, blander inn skytefølelsen fra Call of Duty og sper på med diverse nyvinninger – som nevnte Gulag.

Warzone er tilgjengelig helt gratis på PC, PlayStation 4 og Xbox One, som har bidratt til å sikre tidlig popularitet. Allerede etter 24 timer var Warzone oppe i seks millioner spillere, som økte til 15 millioner to dager senere.

Her på bruket har Warzone fått en god mottakelse.
Du kan lese vårt førsteinntrykk her »

Siste fra forsiden