Call of Duty: Modern Warfare - Warzone

Mer enn seks millioner spilte Call of Duty: Warzone på lanseringsdagen

Det er over dobbelt så mange som storsuksessen Apex Legends oppnådde.

Call of Duty: Warzone
Activision

Den lange ventetiden på Call of Dutys nyeste battle royale-variant har tilsynelatende ikke lagt noen demper på spillernes begeistring. Ferske tall fra Activision hevder at over seks millioner spillere testet Warzone i løpet av spillets første 24 timer.

Tallet er over dobbelt så høyt som hva Apex Legends oppnådde på sin lanseringsdag i februar 2019. Ifølge EA nådde gratisspillet 2,5 millioner spillere på 24 timer, som den gang var å regne som en braksuksess.

I likhet med Apex Legends er Warzone helt gratis å spille for alle, enten du eier Call of Duty: Modern Warfare eller ikke. Activision har ikke sagt noe om fordelingen mellom gratisspillere og Modern Warfare-spillere, og det samlede tallet inkluderer spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

200 spillere på vei

Call of Duty: Warzone.
Activision

Call of Duty: Warzone tar den kjente battle royale-formelen og introduserer flere nyvinninger. Kanskje mest nevneverdig er introduseringen av en «gulag», der spillere kan kjempe en mot en for retten til å vende tilbake til slagmarken om de dør.

Spillet inkluderer også en Plunder-modus, som handler om hvem som kan samle flest penger på slagmarken i stedet for hvem som kan overleve lengst mulig.

Ved lansering støttet Warzone kamper for opptil 150 spillere, med lag på tre personer. Som tidligere rykter har tilsagt har Activision imidlertid planer om å utvide begrensningene til 200 spillere per kamp og lag på fire eller fem spillere. Dette kunne teamet nylig bekrefte overfor USA Today, men akkurat når disse endringene introduseres er uvisst.

Playerunknown's Battlegrounds introduserer rakettkastere.
Spillets neste oppdatering byr på flere våpenendringer »

Siste fra forsiden