Playerunknown's Battlegrounds - Panzerfaust

Nå kommer rakettkasterne til PUBG

Skytespillets neste oppdatering skilter med flere våpenendringer.

Nesten to måneder etter de første hintene om rakettkastere i Playerunknown's Battlegrounds, har utvikleren omsider bekreftet at de er på vei. De såkalte Panzerfaust-våpnene kommer som del av skytespillets neste oppdatering, som trolig skal rulles ut i løpet av kort tid.

«Update 6.3» byr på flere balanseendringer.
PUBG Corp.

Via sine nettsider forteller PUBG Corp. at rakettkasterne blir kun å finne på det lille Karakin-kartet, enten på bakken eller via forsyningskasser. Panzerfaust fungerer på mange måter som en granat, og gjør stor skade til spillere og utvalgte vegger som befinner seg innenfor sprengområdet. Våpenet kan riktignok kun avfyres én gang, og spillere som er i besittelse av en Panzerfaust kan kun bære ett annet primærvåpen.

M249 til alle

Videre melder utvikleren om en rekke balanseendringer til ulike våpen. Kraftpluggen M249 er nå fjernet fra forsyningskasser, og dukker opp på bakken på både Erangel og Miramar. For å kompensere for at våpenet blir mer tilgjengelig vil det ikke lenger være like effektivt, med mindre skade per kule og økt rekyl.

Maskinpistolene Tommy Gun og UMP-45 får på sin side en liten oppgradering. Førstnevnte har aldri vært spesielt populær, mens UMP-en ble svekket kraftig etter overgangen fra 9mm-ammunisjon til .45. PUBG Corp. håper nå at begge kan bli litt mer populære igjen.

Over i Team Deathmatch vil Update 6.3 fikse på et av problemene spillere har meldt om siden modusens lansering. I det man vender tilbake fra de døde er man fortsatt udødelig i en kort periode, men denne effekten forsvinner det øyeblikket man avfyrer et våpen eller kaster en granat.

Den kommende oppdateringen er tilgjengelig via spillets testservere nå, for de som ønsker å utforske nyhetene. En endelig lanseringsdato er ikke satt, men basert på tidligere kan vi forvente at oppdateringen rulles ut i løpet av den neste uka.

Les også: PUBGs vinterkart nærmer seg comeback etter stor overhaling »

Siste fra forsiden