Watchmen-spill på vei

Total Overdose-skapere bak rattet

Tegneserien og den kommende Hollywood-filmen Watchmen får eget spill.

Verden er fortsatt hektet på superhelter, og til neste år lanseres en film basert på tegneserien Watchmen. Nå har Warner Bros. Interactive Entertainment kunngjort at de også vil gi ut en serie episodebaserte spill om de plagede superheltene.

Spillene kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og det er danske Deadline Games som står for utviklingen. Deadline Games er mest kjent for actionspillene Total Overdose og Chili Con Carnage, men har også en interessant serie grafiske eventyr på rullebladet.

Watchmen-spillene blir tredjepersons actioneventyr hvor handlingen foregår før hendelsene i filmen starter. Her får vi stifte bekjentskap med yngre versjoner av Watchmen-heltene Rorschach og Nite Owl, som begge er spillbare i samarbeidsmodus.

Handlingen foregår i tiden før superhelter ble forbudt, og de to heltene står på lovens side og bekjemper kriminalitet. Spillet skal være blodig og brutalt, og foregår omtrent kun om natten.

Fokuset er på nevekamp, og begge heltene har unike sett med kampbevegelser til rådighet. Rorschach bruker skitne triks og kjemper som en gatebølle, mens Nite Owls stil er mer preget av finesse og kampkunst.

I tillegg til slåssing vil spillet komme med mange situasjoner som krever litt intelligens for å overvinne, og de to heltene må samarbeide for å løse disse oppgavene.

Siste fra forsiden