Podkast

DoubleJump, episode 50

We Happy Few gir ikke et godt førsteinntrykk

I tillegg har gjengen sjekket ut både This is the Police og spist skolebrød.

Nå er alle tre endelig tilbake fra ferie, og episode 50 feires med brask og bram. Gjengen ser tilbake på de mest minneverdige episodene, og snakker litt om hva som kommer i tiden fremover.

Gøran har testet We Happy Few, og er ikke veldig begeistret for spillet slik det er per i idag. Marius har spilt This is the Police, og det virker som om han liker det korrupte politilivet mer enn han burde.

Håvard feiret til tidlig morgen rett før innspilling, og bærer tydelig preg av dette. Han har spilt både Uncharted 4 og The Witness, og prøver å mene noe om begge spillene. Send hjelp!

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden