Weird War - et nytt krigsrollespill

Weird War er en forholdsvis ny tittel på horisonten, og er noe så sjeldent som et rollespill i ekte Baldur's Gate-stil som finner sted under annen verdenskrig. Vi har sett det før, blant annet i fjorårets spill Another War, men det er likevel et sjeldent og spennende konsept.

Det er selskapet Techland som står bak spillet, og noen lanseringsdato er foreløpig ikke kunngjort. Selskapet sier selv at spillet inneholder en dose original humor, kombinert med et stort og variert terreng, noe som gjør spillet populært for tilhengere av Arcanum, Fallout og Baldur's Gate, like mye som alle andre.

Spilleren blir involvert i all slags merkelige hendelser, i det turen går over det iskalde Grønnland, det varme Afrika og gjennom Alpene. På den tiden skal du møte mannskapet på en tysk ubåt, hjelpe en landsby midt i ørkenen, gjøre seg fortjent til tilliten blant dine lagkamerater, samt møte menneskets beste venn - kamelen Leon.

Hendelsene i spillet er knyttet til det som skjedde under andre verdenskrig, og tilbyr 75 forskjellige oppgaver (eller "quests") med et ulinært gameplay, kommunikasjon med mange fantasifulle figurer, et spennende miljø, og en mengde forskjellig utstyr. Her vil du også finne spektakulære kamper med over 40 forskjellige typer motstandere, i 150 forskjellige lokasjoner fordelt på blant annet Europa og Afrika. Statistikkene stopper ikke der, og Techland melder også om tre forskjellige karakterklasser, 7 såkalte spesialiteter, og 50 forskjellige egenskaper. Utover dette er det lite informasjon som eksisterer om spillet, og Gamer.no presenterer det som sannsynligvis er de to første skjermbildene fra Techlands nye krigsrollespill.

Siste fra forsiden