Western-MMO på vei

I Wild West Online får vi oppleve den ville vesten på nært hold.

Wild West Online er et massivt flerspillerspill som tar oss med tilbake til tiden da den amerikanske vesten fortsatt var vill. Her får du mulighet til å være ensom cowboy, eller søke lykken sammen med andre. Liker du tanken på å være lovløs, kan du ta del i bankran og togrøverier, og mange av oppdragene er inspirert av virkelige hendelser.

Den virtuelle vesten inkluderer alt fra små og store landsbyer i full vekst til avsidesliggende utposter midt i villmarken. Her kan spillerne kjøpe forsyninger og varer, som kommer godt med når de utforsker de til tider ugjestmilde omgivelsene. Du kan også kjøpe autentiske våpen og annet historisk utstyr.

Wild West Online kommer ikke på markedet før mot slutten av neste år, men utviklerne i Tenderfoot Games har fortalt at vi får en liten forsmak allerede i desember. Da vil de nemlig lansere Wild West Online: Gunfighter, et gratisspill for en eller flere spillere. Dette fokuserer på klassiske dueller, som selvsagt blir en viktig del av Wild West Online.

Mer om Wild West Online kan du finne ut på spillets nettsted. Du kan også ta turen innom nettstedet til Wild West Online: Gunfighter.

Siste fra forsiden