Whiptail med tysk cyberpunk-rollespill

Whiptail fortsetter å snappe opp tyske spilltitler, og nå er det cyberpunk-rollespillet Restricted Area som står for tur.

Restricted Area er et cyberpunkinspirert actionrollespill fra tyske Master Creating. Spillet har allerede blitt lansert i tyskspråklige land, hvor det har fått svært god kritikk i pressen. Nå har amerikanske Whiptail Interactive sikret seg de internasjonale utgivelsesrettighetene til spillet, og forteller at det vil komme i salg verden over i april 2005.

Handlingen i Restricted Area sees skrått ovenfra, og spillet inneholder både elementer fra actionspill og fra rollespill. Fra actionsjangeren har det lånt direkte kampkontroller og muligheten til å skifte våpen uten å gå inn i ryggsekken til spillkarakteren, og fra rollespillsjangeren har det lånt avanserte muligheter for kommunikasjon med andre karakterer, et komplekst system for karakterutvikling og en historie med massevis av overraskelser underveis.

Spillet begynner med at fire forskjellige mennesker møtes i et skittent byområde. Det eneste de har til felles er at de blir nødt til å starte et nytt liv. Du må velge hvem av disse du vil ta kontroll over, og dette valget påvirker hvordan du vil oppleve resten av spillet. Etter hvert vil du bli sugd inn i kampen mot et ondsinnet selskap, og bli nødt til å slå deg sammen med en rekke andre forskjellige personer som har samme mål som deg.

Restricted Area foregår i en mørk og fascinerende fremtidsverden som utviklerne sammenligner med Matrix og Bladerunner. Spillet kommer med 75 ulike evner, hver med ti nivåer, og en stor mengde våpen og kunstige metoder for å forbedre kroppen til karakteren din. Utviklerne skryter også av en avansert grafikkmotor, kooperativ flerspiller og svært intelligent "KI" (kunnstig intelligens). For mer informasjon om spillet kan du sjekke det offisielle nettstedet (ved å følge lenken nederst på siden).

Siste fra forsiden