Wii får flyspill fra Hudson Soft

I Wing Island må du utføre farlige stunts med dobbeltdekkerfly. Nå kommer dette Wii-spillet til Europa.

Nintendo har fortalt at de vil lansere Wing Island i Europa. Dette flyspillet setter deg bak spakene til dobbeltdekkerfly, og takket være Wii-kontrolleren loves vi maksimal presisjon under flygingen.

I noen oppdrag kan du fly i formasjon

I spillets historiemodus må du utføre en serie oppdrag som inkluderer livsfarlige stunt, brannslukningsarbeid, luftfotografering og matvaredistribusjon. Noen av oppdragene gir deg mulighet til å fly i formasjon med fem andre fly.

For hvert av spillets 27 oppdrag får du penger som du kan bruke til å reparere og forbedre flyet ditt. Du belønnes basert på hvor godt du har gjort det i flere ulike kategorier (slik som hvor rask du har vært, hvor nøyaktig du har vært og hvor mye skade flyet ditt har fått).

Handlingen foregår over tre ulike tegneserieaktige øyer fulle av merkelige dyr. I "Free Mode" kan du fritt fly over øyene, og du kan også spille med en venn. Her får du flere moduser, slik som "time attack" hvor du må fly gjennom en serie sjekkpunkter så raskt som mulig, og "plane tail", hvor du må skyte hull på en ballong som er festet i motspillerens hale.

Wing Island utvikles av japanske Hudson Soft, og den europeiske versjonen vil gis ut 23. mars. Mer informasjon finner du på spillets produktside hos Hudson.

Siste fra forsiden