Wii kåret til årets julegave

Gode nyheter for Nintendo: Fagbladet Elektronikkbransjen har kåret Wii til årets julegave.

Lurer du på hva du skal kjøpe til barna denne julen? I følge fagbladet Elektronikkbransjen er svaret enkelt: Wii. Bladets redaksjon har spesielt lagt vekt på tre ting, nemlig at konsollen skal appellere til hele familien, at spillerne får sjansen til å bevege seg fysisk foran skjermen, og at den kommer i salg akkurat i tide til julehandelen.

Foto: Treehouse

– Wii kommer for salg i butikkene fredag 8. desember. Jeg vil tro de aller fleste som selges da blir liggende innpakket frem til julaften, sier ansvarlig redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen.

Årets julegaver ble kåret i syv kategorier. I tillegg til hovedprisen som Nintendo vant, ble årets lydprodukt, bildeprodukt, fotoprodukt, hvitevareprodukt, navigasjonsprodukt og småelektriske produkt kåret. Det hele fant sted på Ekebergrestauranten i går, og presse, leverandører og sentrale kjederepresentanter deltok på arrangementet.

– Vi synes det er veldig gøy å få denne prisen. Med 27 spill å velge mellom fra lansering blir det nok av variasjon til at dette blir en julegave som passer både for liten og stor, forteller Kirsti Danielsen mottok prisen for Nintendo-distributøren Bergsala.

Siste fra forsiden