Wii-mangel i julen

Nintendo garanterer at de ikke vil klare å dekke etterspørselen etter Wii-konsoller i julen.

Nintendo har blitt fullstendig overveldet av etterspørselen etter Wii, og leder i øyeblikket salgsracet mellom de tre stasjonære konsollene. Nå kommer selskapet med en advarsel om at de neppe vil klare å produsere nok konsoller til årets julerush.

– Vi jobber veldig hardt for at kundene våre skal bli fornøyde denne julen, men jeg kan ikke garantere at vi dekker etterspørselen. Jeg kan faktisk fortelle deg at vi ikke vil klare det, sier Reggie Fils-Aime i Nintendo of America til next-gen.biz.

Selv om Fils-Aime i første rekke snakker om amerikanske salg, er det all grunn til å tro at situasjonen i Europa er den samme.

– Problemet er ikke at vi ikke produserer nok konsoller, men at etterspørselen overgår selv våre mest aggressive salgskalkyler. Tro meg når jeg sier at vi hele tiden jobber for mer produksjonskapasitet og et større volum av konsoller, sier Fils-Aime.

Et godt tips er dermed å være tidlig ute om du vil gi noen av dine kjære en skinnende hvit Wii til jul. Hvis ikke er det en fare for at julenissen støvsuger markedet i løpet av desember.

Siste fra forsiden