Wii Software får racingspill

Med ett hjul i svingen

La bilen stå og ta hjulet fatt. Kjørespillet Spogs Racing kommer snart til Wii.

Det kommer stadig nye spill til Nintendos Wii Software-tjeneste og nå har den ferske utgiveren D2C offentliggjort sitt bidrag: Kjørespillet SPOGS Racing.

Hjul på ville veier.

SPOGS Racing skiller seg fra andre spill i sjangeren ved å introdusere noen ganske spesielle kjøretøy. Her dropper man biler og motorsykler og plasserer i stedet spilleren i et digert, motordrevet hjul.

For å gi hjulet ditt gode vinnersjanser kan du oppgradere det med bedre motorer, eksosanlegg og bremser. Du kan også skifte ut selve hjulet, eller du kan pynte på doningen din og gjøre den til det lekreste hjulet på veien.

Oppgraderingene er likevel ikke permanente, og når løpene starter gjelder det å passe seg for skruppelløse rivaler. Ved å krasje i motstandere er det mulig å stjele oppgraderinger og bruke dem selv, noe som kan føre til hevnstjeling og bitter strid om yndlingsmotoren.

SPOGS Racing byr på flere ulike spillmoduser og skal ha noe både for de som foretrekker flerspiller og de som heller vil rulle alene. Banene i spillet er preget av hindringer, ramper og looper, som skal gjøre løpene ekstra spennende, og bruker du elementene effektivt kan du skaffe deg både førsteplass og masse bonuspoeng. Om poengene er godt for noe annet en skryt er foreløpig ikke offentliggjort.

D2C håper å utgi Spogs Racing på Wii Software i mai. Senere vil det komme egne versjoner for PSP og PC. Hvis du vil vite mer kan du besøke spillets hjemmeside her.

Siste fra forsiden