Wii-spill får utgivelsesdatoer

Wario Ware: Smooth Moves og Excite Truck har nå fått europeiske utgivelsesdatoer.

Nintendo har nå kommet med offisielle kunngjøringer om de europeiske utgivelsesdatoene til to av deres kommende Wii-spill, WarioWare: Smooth Moves og Excite Truck. Førstnevnte kommer i salg 12. januar her til lands, mens Excite Truck tar turen innom Europa litt senere, nemlig 16. februar.

Excite Truck

I WarioWare: Smooth Moves har Wario kommet over en underlig dings kalt Form Baton, og Wario og vennene hans bruker denne for å lære seg nye bevegelser som er like morsomme som de er underlige. Spillet tilbyr hundrevis av syke minispill, i kjent WarioWare-stil. Nyheten denne gangen er naturligvis den nye Wii-kontrolleren, som kan brukes på over 160 ulike måter.

Før hver fem-sekunders ampull med ren spilleglede får du en kjapp instruks på hvordan kontrolleren skal holdes denne gangen, og så bærer det løs. Her får du bruke kontrolleren som pumpe, ratt og peiler for å plukke nese. Etter hvert som spilleren mestrer de ulike minispillene, vil enda flere spill og suvenirer låses opp.

Excite Truck er Nintendos nye medlem i Excite-familien, kjent fra spill som Excitebike og Excitebike 64. Denne gangen er motorsyklene byttet ut til fordel for firehjulstrekkere, men tempoet er minst like høyt som før. Baner fylt med gigantiske hopp og krappe svinger sørger for å holde deg på tærne, samtidig som Wii-kontrolleren gjør det lett å styre bilens helning all den tid du befinner deg i et luftig svev.

Spillet styres ved å legge kontrolleren på tvers. For å svinge lener du kontrolleren til venstre eller høyre, og for å gasse er det nok å holde inne en av tommelknappene.

Siste fra forsiden