Wild Earth

I Wild Earth får du dra på fotosafari i den afrikanske villmarken. Her er en demo av dette eventyrlystne spillet.

Wild Earth, fra Seattle-baserte Super X Studios, beskrives som et spektakulært safarieventyr som foregår i Afrikas hjerte, nasjonalparken i Serengeti. I denne parken kan du se alle de store dyrene det afrikanske kontinentet er kjent for, inkludert elefanter, løver, krokodiller og geparder.

Mange av disse stifter du bekjentskap med allerede i demoen, hvor målet er å knipse noen flotte elefantbilder. I tillegg til elefantene kommer du over gnuer, løver, sebraer og mange andre dyr, som bare venter på at du skal fotografere dem. Du spiller nemlig en professor, og oppdraget ditt er å ta gode bilder av Afrikas rike dyreliv.

Det å finne og fotografere disse dyrene blir en viktig del av gameplayet, som skal være variert og inkludere mange ulike utfordringer. Etter hvert oppdrag genereres et html-dokument med informasjon om dyrene og bilder tatt av deg selv inne i selve spillet. Wild Earth skal tilby et autentisk bilde av disse dyrene og miljøene de lever i, og i tillegg fortelles det at vi får en realistisk værsimulasjon.

Demoen av Wild Earth er på cirka 50 MB, og om du skulle like det du får servert, kan du låse fullversjonen opp for 29,95 amerikanske dollar (omtrent 193 kroner). Spillet skulle opprinnelig utgis av Digital Jesters (nå kjent som Mercury Games), men utviklerne valgte å bryte forholdet med den britiske utgiveren etter alt oppstyret i fjor høst.

Eller fra en av følgende kilder:

Besøk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden