Wildfire

I dette uvanlige strategispillet fra Catdaddy Games er målet å bekjempe farlige skogbranner. Denne prøveversjonen gir deg tilgang til alt det spillet har å by på, men kan kun spilles gratis i en time.

Skogbranner er ikke til å spøke med, og å slukke en stor skogbrann krever både kløkt og mot fra brannmannskapenes side. Derfor er det ikke overraskende at noen har funnet på å lage et dataspill hvor bekjempelse av skogbranner står i sentrum. Spillet heter Wildfire, og er fra den amerikanske utvikleren Catdaddy Games.

I Wildfire må du slukke en serie stadig mer omfattende skogbranner. Du har begrenset med ressurser til rådighet, og må sørge for å bruke disse så effektivt som mulig for å få bukt med flammene. Blant enhetene du får kontroll over nevnes bulldozere, helikoptre, brannbiler og røykdykkere. Spillet kommer med en lengre kampanje, samt muligheten til å kjempe mot tilfeldig genererte skogbranner.

Installasjonsfilen til Wildfire er på 231 MB, og inneholder fullversjonen av spillet. Som vanlig med slike prøveversjoner får du kun en time gratis spilletid, og hvis du vil fortsette må du kjøpe spillet. Her er de nødvendige lenkene:

Spillrulett
1506 har spilt i dag

1506 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden