Wintersport Pro 2006

OL nærmer seg med stormskritt, og hvis du har problemer med å vente kan du prøve en demo av Wintersport Pro 2006, fra Cyanide.

Wintersport Pro 2006 er løst basert på de kommende olympiske leker i Torino, og kommer med 16 forskjellige disipliner og over 700 atleter fra 29 land. Her får vi blant kjøre bobslede, hoppe på ski og teste alpine disipliner, som slalåm og Super-G. Alt kan spilles i flerspiller, enten over LAN eller på samme maskin (i "hotseat"-modus).

En artig detalj er at spillet har en "back in time"-funksjon, som lar deg spole tiden tilbake i opp til fem sekunder. Om du skulle gjøre en feil eller krasje, kan du med andre ord bare spole tiden tilbake, og fortsette som om ingenting skulle ha skjedd. Ellers loves vi blant annet fullstendige opplæringsdeler for hver disiplin, slik at nye spillere raskt forstår hvordan det hele foregår.

Demoen av Wintersport Pro 2006 kom i slutten av forrige uke, og nå har vi den på serveren vår. Om du laster ned den 216 MB-store filen, kan du se frem til å prøve Super-G i Frankrike og 4-manns bobslede i Tyskland, i både enspiller og flerspiller. Du finner demoen her:

Siste fra forsiden