Within Temptation i Spellborn

Det europeiske bandet Within Temptation vil fremføre flere nye låter i et virtuelt arrangement i MMORPG-spillet Spellborn.

Within Temptation og spillutvikleren bak MMORPG-spillet Spellborn har gått sammen om et verdensomspennende virtuelt arrangement der Within Temptation vil spille flere nye melodier i spillverdenen til Spellborn. Gitarist Robert Westerholt kommenterer:

- Nesten alle medlemmene av bandet er fanatiske gamere, og vi spiller fantasy-orienterte spill for å slappe av, både hjemme og mens vi er på turné. Når vi hørte om Spellborn og det faktum at spillet var utviklet i Nederland, ble vi ivrige etter å støtte spillet og skrive noen eksklusive låter.

Dette skal være første gang et band av Within Temptations størrelse er med på et prosjekt av denne typen, og markedsføringssjef Barry Hoffman hos Spellborn forteller at denne typen samarbeid er et eksempel på ekte kreativ synergi mellom musikk- og spillindustrien.

Markeringen skal feire spillets kommende lansering, og for mer informasjon om dette MMORPG-spillet kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden