Wolfenstein offisielt kunngjort

Overnaturlig naziskyter

Activision har nå kommet med de første offisielle detaljene om Wolfenstein.

Som forventet har Activision røpet de første detaljene om det nye spillet i Wolfenstein-serien, som rett og slett bare heter Wolfenstein. Spillet kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og utvikles av Raven Software (i samarbeid med Id Software).

Første glimt av Wolfenstein

Vis større

Trailer: Wolfenstein

Stikkord:
  • spill
  • xbox 360
  • playstation 3
  • skytespill
  • wolfenstein


Handlingen foregår som vanlig under andre verdenskrig, men dette er naturligvis ikke andre verdenskrig slik vi kjenner den fra historiebøkene. Her roter tyskerne med overnaturlige fenomener for å skaffe seg fordeler i kampen mot de allierte, og du må selvsagt stoppe dem.

Som den heroiske og superbarske OSA-agenten BJ Blazkowicz må du infiltrere en tysk by, hvor du må bekjempe både nazister og fryktelige vesener fra den andre siden. Underveis får du slå deg sammen med den lokale motstandsstyrken, samt utforske en mørk dimensjon.

Activision lover en actionfylt spillopplevelse, varierte og historiedrevne oppdrag, og muligheten til å benytte seg av både historisk korrekte og overnaturlige våpen i kampen mot de tyske nazistene og deres overnaturlige kumpaner. I tillegg til enspillerdelen skal spillet komme med en klassebasert flerspillerdel.

Den erfarne skytespillutvikleren Raven Software har forøvrig mer enn bare Wolfenstein under utvikling. De jobber nemlig også med et nytt spill som heter Singularity, og vi har den første traileren på serveren vår.

Siste fra forsiden