World at War og Dangerous Waters

Både strategispillet Gary Grigsby's World at War og simulatoren Dangerous Waters har fått nye demoer i løpet av de siste dagene.

Black Bean er i ferd med å gi ut strategispillet Gary Grigsby's World at War i Europa, og i den forbindelse har de lansert en demo. Denne tilbyr to øvingsoppdrag (hvor du får innføring i hvordan du skal flytte troppene dine, angripe, og drive produksjon og forskning) samt hele 1941-kampanjen, som inkluderer tyskernes invasjon av Sovjetunionen.

World at War er et turbasert strategispill som tar for seg andre verdenskrig. Spillet har fått god kritikk i USA, hvor det allerede har blitt lansert. For å finne ut mer om World at War kan du besøke det offisielle nettstedet. Her er demoen (350 MB):

De som liker seriøse krigsspill kan også ta en titt på den oppdaterte demoen av Dangerous Waters, som allerede har vært tilgjengelig for kjøp på nettet, men som nå er i ferd med å lanseres i butikkene takket være kanadiske Strategy First. Den nye demoen lar deg prøve deg som kaptein for en Diesel-ubåt i Kilo-klassen eller pilot for et MH-60R Seahawk-helikopter. Hvert fartøy kommer med sitt eget oppdrag.

Du kan forøvrig også laste ned en mediapakke (131 MB) for demoen, som inneholder både tekstlig og videobasert "walkthrough" av oppdragene i demoen, samt fire av video-leksjonene fra fullversjonen av dette maritime simulatorspillet. Demoen er på 263 MB, og du finner den her:

Mer info om Dangerous Waters finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden