World Cyber Games starter nå

Det prestisjefylte mesterskapet World Cyber Games er i ferd med å gå av stabelen. Her konkurreres det i spill som Counter-Strike: Condition Zero, Project Gotham Racing 2 og StarCraft: Brood War, og Norge er representert.

World Cyber Games kan sees på som dataspillenes svar på OL. Her konkurrerer nasjoner mot hverandre, i en rekke ulike spill. Mesterskapet har til og med sin egen offisielle melodi. Finalen i World Cyber Games 2004 foregår i San Fransisco, og det er ni spillmesterskap på det offisielle programmet. Vi kan nevne Counter-Strike: Condition Zero, Project Gotham Racing 2 (Xbox), WarCraft III: Frozen Throne, Halo (Xbox), StarCraft: Brood War og Unreal Tournament 2004.

WCG 2004 varer i fem dager, fra 6. til 10. oktober. Norge har aldri tidligere vunnet noe i WCG, men stiller denne gangen i to av kategoriene. I Counter-Strike-turneringen stiller klanen xlnz, som består av ltrulsse (William Trulssen), Jungelbobo (Thomas Aaler), QuailMan (Niklas Wangen), coazehr (Aleksander Kristiansen) og zevyy (Christian Waeraas). I turneringen for StarCraft: Brood War stiller Eriador[pG] (Eivind Leknes).

Vi ønsker de norske deltakerne lykke til, og håper å kunne rapportere om norske gullmedaljer når turneringen er ferdig.

Siste fra forsiden