World in Conflict-beta for alle

Snart er det klart for åpen betatest av strategispillet World in Conflict. Du kan melde deg på nå.

Strategispillet World in Conflict er Vivendis store satsning innenfor strategisjangeren kommende høst, og utvikles av skaperne bak Ground Control. Tittelen har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, både medier og brukere som har prøvespilt herligheten er ikke tilbakeholden med skryten.

Se trailer fra spillet

Vis større

Trailer: World in Conflict #2

Stikkord:
  • action
  • krig
  • spill
  • pc
  • World in Conflict
  • strategi
  • krigsspill
  • nettspill


Massive forteller at de ønsker å gi spillerne et stort antall taktiske muligheter. Fokuset er på selve kamphandlingene (fremfor ressursinnsanking), og ved å ta over kontrollpunkter rundt om på kartet, får du "taktiske poeng", som du kan investere i forsterkninger. Ellers loves vi heftig grafikk og ødeleggbare spillmiljøer, lagbasert flerspiller for opp til 16 spillere og fokus på raske, harde slag.

Vår egen Øystein Furevik har følgende å si etter å ha testet deler av kampanjen og flerspiller:

– World in Conflict ser ut til å ha alt det treng for å bli eit av årets store spel. Det er pent, engasjerande og kontrollane sit som støpt. Det er all grunn til å glede seg, skriver han i sin detaljerte sniktitt.

Lukket betatesting av har foregått noen måneder, men snart har alle strategitilhengere mulighet til å selv begi seg ut på slagmarken. I samarbeid med Intel åpnet Vivendi i dag registreringsdøren. Klienten blir tilgjengelig for nedlasting mandag 9. juli, mens startskuddet for betaen går onsdag 11. juli. Deretter holdes den åpen frem til tirsdag 31. juli.

PC-versjonen av World in Conflict kommer i salg i september, og i begynnelsen av oktober er det klart for det første Norgesmesterskapet på opplevelsesarrangementet The eXperience i Oslo. Konkurransen vil foregå i to varianter; én mot én, og to mot to. Premiepotten er på 50 000 kroner. Denne betatesten er med andre ord en ypperlig mulighet for alle til å trene i forkant av turneringen.

Det er også en Xbox 360-utgave i produksjon, med planlagt utgivelse i løpet av høsten.

Siste fra forsiden