World in Conflict

Er den fantastiske forhåndsmottagelsen av strategispillet World in Conflict berettiget? Finn ut selv, i en duggfersk demo.

World in Conflict foregår i en verden der Sovjetunionen fortsatt er en reell motstander for NATO-landene, og det hele starter med vestens største marerittscenario. Året er 1989, russiske tropper invaderer Europa og USA, og NATO-styrkene er på bakbeina. Spilleren får rollen som en feltkommandant, og må kjempe for å ta tilbake de amerikanske byene en etter en, ved hjelp av noen av åttitallets heftigste militærmaskiner.

Se trailer fra spillet

Vis større

Trailer: World in Conflict #2

Stikkord:
  • action
  • krig
  • spill
  • pc
  • World in Conflict
  • strategi
  • krigsspill
  • nettspill


Massive forteller at de ønsker å gi spillerne et stort antall taktiske muligheter. Fokuset er på selve kamphandlingene (fremfor ressursinnsanking), og ved å ta over kontrollpunkter rundt om på kartet, får du «taktiske poeng», som du kan investere i forsterkninger. Ellers loves vi heftig grafikk og ødeleggbare spillmiljøer, lagbasert flerspiller for opp til 16 spillere og fokus på raske, harde slag.

Dagens spillbare demo (1,2 GB) inneholder en opplæringsdel, samt ett oppdrag fra kampanjedelen av spillet. I tillegg kan man kaste seg på nett hvor opp til 16 spillere kjemper samtidig på brettet «Seaside» – eller utfordre datastyrte fiender i en «Skirmish»-modus på samme brett. De av dere som har forhåndsbestilt spillet kan i tillegg låse opp et brett kalt «Ruins». Demoen støtter også klankamper.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP, men her er hastigheten begrenset til 100 KB/s:

World in Conflict legges ut for salg 21. september, i både som standardutgave og samlerutgave. Spesialutgaven kommer i en forseggjort forpakning, og inneholder mye godsaker for de med interesse for den kalde krigen. Blant annet en autentisk bit av Berlinmuren, en bonus-DVD fra The History Channel og bakomfilmer. World in Conflict utvikles også for Xbox 360, med planlagt lansering før jul.

Siste fra forsiden