World of Pirates-beta ute nå

World of Pirates burde kanskje egentlig hett Pirates! Online, men det ville uten tvil skapt rettslige problemer for utviklerne.

Dette lille spillet minner nemlig mye om Sid Meier sitt klassiske Pirates!, men her foregår all handlingen på nettet. Hvis utkikken din rapporterer om en tungt væpnet galleon med sjørøverflagget på toppen av masten, styres dette skipet helt sikkert av en annen spiller ett eller annet sted i verden. Spillet foregår i det karibiske hav, på den tiden da piratene herjet og de store sjøfartsnasjonene Spania og England kjempet om makten på havet.

Spillverdenen inneholder over 100 byer og en dynamisk økonomi, slik at du kan tjene penger på handel om du ønsker det. Alternativt kan du ta til våpen og tømme byene for verdisaker eller bestemme deg for å gjøre politisk karriere og bli guvernør i en av dem. Naturligvis kommer spillet også med en mengde utfordringer og oppdrag for eventyrlystne som heller vil utforske verden på jakt etter glemte skatter og sunkne skip.

Hvis du synes dette høres morsomt ut kan du delta i den åpne betatestingen som akkurat har startet. Stikk innom spillets nettsted, last ned betaklienten og sett i gang. Om ikke annet kan det sikkert bli en hyggelig distraksjon mens du venter på å finne ut om du får bli med i World of Warcraft-betaen.

Siste fra forsiden