World of Starcraft i Korea?

Computer & Video Games hevder at Blizzard vil kunngjøre et massivt flerspillerspill basert på Starcraft-universet.

Den Vivendi-eide superutvikleren Blizzard har allerede gjort det klart at de vil kunngjøre et nytt spill på messen Blizzard's World Wide Invitational, som går av stabelen i Korea 19. mai. Ryktene har svirret om hvilket spill det er snakk om, og i følge et koreansk nettsted skal det være en strategisk etterfølger til Starcraft, et spill som nyter ekstrem popularitet i Korea (og verden forøvrig).

hevder nettstedet Computer & Video Games at Blizzard kommer til å kunngjøre et massivt flerspillerspill basert på Starcraft-universet, og ikke et strategispill slik de tidligere ryktene ville ha det til. De siterer "velplasserte amerikanske kilder", og måten artikkelen deres er skrevet på gjør at det ikke er noen tvil om at de har full tillit til kildene sine.

I fjor sommer gikk det også rykter om at Blizzard jobbet med et massivt onlinespill basert på Starcraft-universet. Den gangen hevdet Blizzard at de ikke hadde noen MMO-relaterte planer utenom den kommende ekspansjonen for World of Warcraft, samtidig som de benektet at de kun ville holde seg til onlinespill fremover.

I og med at vi ikke vet noe om kilden til Computer & Video Games, er det vanskelig for oss å bedømme hvor sannsynlig det er at det britiske nettstedet har rett. Vi vil imidlertid gi dere en grundig dekning av messen, og uansett hva Blizzard kommer til å kunngjøre, kan du lese om det her på Gamer.no.

Siste fra forsiden