World of Warcraft

World of Warcraft beholder doblingen av erfaringspoeng frem til Shadowlands

Blizzard Entertainment

I mars bestemte Blizzard seg for å doble antall erfaringspoeng man tjente i World of Warcraft, som et tiltak for å hjelpe spillere som kjedet seg hjemme i korona-karantene. I utgangspunktet skulle opplegget rundes av 20. april, men nå får det likevel fortsette.

Etterspurt av fansen

De neste månedene går det dobbelt så fort å komme seg til nivå 120 i World of Warcraft.
Blizzard Entertainment

I en melding på sine nettsider skriver utvikleren at erfaringspoengbonusen – kalt Winds of Wisdom – forlenges med i hvert fall noen måneder. Som Blizzard forteller var dette noe fansen hadde etterspurt helt siden bonusen startet opp, og til slutt bestemte teamet seg altså for å gi etter.

Offisielt skal Winds of Wisdom fortsette frem til lanseringen av den siste oppdateringen før Shadowlands kommer. Når det blir er uklart, men etter all sannsynlighet skjer det ingen ting før tidligst i august.

Doblingen av erfaringspoeng er tilgjengelig for alle spillere, enten man eier Battle for Azeroth, Legion eller Starter-versjonen av World of Warcraft.

Videre har Blizzard rullet ut en tilsvarende økning knyttet til opptjening av «Reputation» i World of Warcraft. Frem til 18. mai går det dobbelt så fort å bli venner med de ulike fraksjonene introdusert i Battle for Azeroth og Legion.

World of Warcraft: Shadowlands byr på en haug med endringer.
Blant annet skal klassene gjennomgå drastiske overhalinger »

Siste fra forsiden