World of Warcraft - Augmentation Evoker

World of Warcraft introduserer helt ny «support»-spesialisering

Augmentation Evoker gjør medspillere sterkere i kamp.

Blizzard

Syv måneder etter lanseringen av World of Warcraft: Dragonflight har Blizzard omsider rullet ut en tredje spesialisering for Dracthyr-klassen Evoker. Denne heter Augmentation, som introduserer en ny måte å spille på.

I en pressemelding skriver utvikleren at Augmentation Evoker er seriens første «support»-spesialisering. Den er nemlig bygget med fokus på å gjøre medspillere sterkere i kamp gjennom bruk av diverse «buffs» – midlertidige fordeler som for eksempel øker skadeutmåling.

Evoker-klassen har fått en ny support-spesialisering.
Blizzard

Til Polygon forteller Blizzard at det tok ekstra lang tid å få på plass Augmentation, fordi alt måtte balanseres rundt den. Spillere som velger spesialiseringen må også kunne spille på egenhånd, med flere defensive egenskaper som hjelper med overlevelse.

Blizzard ville likevel ikke gjøre for store endringer til spillopplevelsen, som er bygget rundt et trekløver med DPS, tank og healer. Augmentation Evoker tar derfor en DPS-rolle – ment for å gjøre mest skade til fiender – i spillets gruppeområder.

– Vi har gjort en hel del jobb med hvordan evnene fungerer og hvor mange spillere man gir fordeler til og sett på tallverdier for å gjøre dem tilsvarende andre DPS-spesialiseringer. Vi ønsket ikke å bryte den treenigheten, fordi det ville virkelig forstyrret spillet. Liksom, må dungeons ha seks spillere nå? Så spørsmålet ble hvordan de passer inn i det eksisterende systemet og fortsatt spiller på en annerledes måte, forklarte designer Graham Berger.

Augmentation Evoker inntok World of Warcraft: Dragonflight denne uka, i forbindelse med Fractures in Time-utvidelsen. Denne skilter også med et nytt Mega Dungeon kalt Dawn of the Infinite og en haug med justeringer og balanseendringer for ulike klasser.

Du kan lese mer om Fractures in Time på Blizzards nettsider.

LES OGSÅ: Microsoft er ett steg nærmere godkjenning av Activision Blizzard-oppkjøpet »

Siste fra forsiden