World of Warcraft: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands begynner betatesting neste uke

Blizzard lover å lansere utvidelsen til høsten.

Blizzard

World of Warcrafts neste ekspansjon – Shadowlands – vil straks gå i gang med betatesting. Blizzard har bekreftet at testfasen skal begynne neste uke, men en eksakt dato ble ikke bekreftet.

Bastion er et av flere områder man får utforske i Shadowlands.
Blizzard

I løpet av betaen kan deltakere prøve så godt som samtlige nyvinninger Shadowlands har å by på. Blant annet får man klatre opp mot det nye nivåtaket på 60, utforske utvidelsens områder og velge en Shadowlands-fraksjon – eller Covenant – å alliere seg med.

Invitasjoner til testen rulles ut i løpet av de kommende dagene. For å ha sjansen til å bli plukket ut må man først registrere seg som potensiell testkandidat, via nettsiden for World of Warcraft: Shadowlands.

Nyheten om betatesting ble avduket som del av en lengre presentasjon onsdag. I presentasjonen – som du kan se i reprise øverst i artikkelen – viste Blizzard frem Collector's Edition-boksen til Shadowlands, mens spillsjef Ion Hazzikostas avslørte nye detaljer om utvidelsen.

Utvikleren lovte også at Shadowlands skal lanseres i løpet av høsten, uansett hva som skjer med koronavirus og andre utfordringer som måtte dukke opp.

LES OGSÅ: World of Warcraft beholder doblingen av erfaringspoeng frem til Shadowlands »

Siste fra forsiden