World of Warcraft - Firelands

World of Warcraft-spillere får snart utfordre Ragnaros igjen

Blizzard introduserer nytt Timewalking-raid.

Blizzard

Om en snau måned får World of Warcraft-nostalgikere skru klokken tilbake, med lanseringen av World of Warcraft Classic. Blizzard har imidlertid ikke glemt standardvarianten av nettrollespillet, og en runde med nytt innhold er på vei.

Natt til tirsdag la utvikleren frem planene for spillets neste store oppdatering, nummer 8.2.5. Oppdateringen vil tilsynelatende lanseres i forbindelse med World of Warcrafts 15-årsjubileum i november, og også her får spillere muligheten til å reise tilbake i tid.

Firelands og Party Sync

Firelands ble først introdusert i 2011. (Video: Blizzard)

8.2.5 introduserer det tredje i rekken av såkalte Timewalking-raids, etter Black Temple fra Burning Crusade og Ulduar fra Wrath of the Lich King. Denne gangen får spillere muligheten til å gjenoppleve Firelands-området fra Cataclysm-utvidelsen, der selveste Ragnaros – trolig best kjent fra sin rolle som toppsjef i Molten Core – holder hus.

Når Firelands roteres inn i Timewalking-funksjonen, vil spillere som har nådd maksnivået i World of Warcraft få sjansen til å utforske raidet som det var da det først kom ut. Som med Black Temple og Ulduar vil figurenes erfaringsnivå og utstyr jekkes ned flere hakk, for å gjenskape den opprinnelige opplevelsen.

Ved siden av Timewalking vil 8.2.5 introdusere et helt nytt system, kalt Party Sync. Ifølge Blizzard skal dette gjøre det lettere for venner å oppleve akkurat de samme tingene når de spiller sammen, uavhengig av hva man har gjort før.

– Når spillere aktiverer Party Sync, vil alle i gruppen flyttes over på samme del av et oppdrag, også inkludert faser. [...] På spillets testservere kommer vi også til å prøve ut en replay-funksjon for oppdrag. Dette lar spillere som allerede har fullført visse oppdrag til å gjøre dem igjen med venner, og sanke belønninger som passer for sitt nivå, uavhengig av oppdragsnivået, forteller utvikleren.

Videre bekreftet Blizzard noen av planene for World of Warcrafts 15-årsdag, hvor spillere blant annet kan skaffe seg et kjæledyr og en ny drage å ri på. For anledningen kommer Worgen- og Goblin-figurer også til å gjennomgå en overhaling, med ferske animasjoner og visuelle oppgraderinger.

Du kan lese mer om de planlagte endringene i 8.2.5-oppdateringen på World of Warcrafts nettsider. Enkelte av disse blir snart tilgjengelige for testing via spillets testservere, men utvikleren har foreløpig ikke bekreftet noen dato for testperioden.

Ting tyder på at nivåtaket i World of Warcaft snart vil senkes.
Den nye grensen blir visstnok betraktelig lavere enn 120 »

Siste fra forsiden