World of Warcraft: The War Within - beta

World of Warcraft: The War Within begynner betatesting denne uka

Blizzard

TLDR

  • Blizzard starter betatesting for World of Warcraft: The War Within onsdag 5. juni, og utvalgte spillere vil motta en e-post med instrukser for deltakelse.
  • Testfasen inkluderer muligheten til å utforske fire nye områder og prøve ut den nye Earthen-rasen, samt test nye systemer som Delves og Hero Talents.
  • World of Warcraft: The War Within, som blir lansert senere i år, er den første av tre planlagte utvidelser i The Worldsoul Saga, som skal styre spillopplevelsen de neste årene.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Onsdag 5. juni sparker Blizzard i gang betatesting for World of Warcraft: The War Within. Det meldte utvikleren nylig på sine nettsider.

Testen åpnes for utvalgte spillere, inkludert de som har spilt mye og vært aktive i spillersamfunnet oppgjennom årene, presse, fansider, venner og familie av utviklerne. Disse vil motta en e-post med instrukser for hvordan man blir med på testen.

De som har forhåndsbestilt Epic-utgaven av The War Within vil også få en automatisk inngangsbillett til betaen. Blizzard sier ikke hvorvidt de som registrerte seg for sjansen til å delta tidligere i år får innpass denne gangen.

Hallowfall er blant de nye områdene spillere får utforske i The War Within.
Blizzard

I løpet av testfasen får man utforske de fire nye områdene The Isle of Dorn, The Ringing Deep, Hallowfall og Azj-Kahet. Spillere kan også prøve seg som den nye Earthen-rasen, samt sjekke ut åtte gruppeområder. Testing av raids vil komme til ved en senere anledning.

Nye systemer er også inkludert i betaen. Dette inkluderer Delves, utfordringer som spillere kan takle alene, med venner eller med datastyrte medhjelpere. Det blir også mulig å prøve seg frem med nye Hero Talents.

World of Warcraft: The War Within lanseres senere i år, som den første av tre planlagte utvidelser. Trekløveret – som også inkluderer Midnight og The Last Titan – utgjør det Blizzard kaller The Worldsoul Saga. Denne lover en sammenhengende historie som i stor grad skal styre spillopplevelsen de neste årene.

LES OGSÅ: World of Warcraft gjør livet lettere for de som er redd for edderkopper »

Siste fra forsiden