World of Warcraft: The War Within

Spillere kan være med å teste World of Warcrafts neste utvidelse

Blizzard har åpnet for betaregistrering.

Blizzard

World of Warcraft får en ny utvidelse senere i år, kalt The War Within. En lanseringsdato er enda ikke satt, men spillere kan få sjansen til å teste opplegget en gang før den tid.

Blizzard har nemlig åpnet for registrering til utvidelsens betatest. Alle som er interesserte kan besøke spillets nettsider og trykke på knappen merket «Sign up!». Deretter må du logge inn med Battle.net-konto og så er jobben gjort.

Utvikleren påpeker at det å registrere seg ikke nødvendigvis garanterer at man får være med på testperioden. De som velges ut vil motta en e-post med instrukser for hvordan de kommer i gang.

World of Warcraft: The War Within.

The War Within markerer starten på et nytt kapittel for World of Warcraft, som Blizzard kaller The Worldsoul Saga. Den første utvidelsen tar spillere med til Khaz Algar, en ny verden under Azeroths overflate med flere dungeons, raids, oppdrag og et nivåtak på 80.

World of Warcraft-fans får mye å sette tenna i dette året. Mot slutten av mai lanseres Cataclysm-utvidelsen for WoW Classic. Blizzard har også kunngjort en helt ny modus, kalt WoW Remix, som lar spillere lage en ny figur og gjenoppleve Mists of Pandaria.

LES OGSÅ: Blizzard gjør comeback i Kina etter ny utgiveravtale med NetEase »

Siste fra forsiden