World of Warcraft setter ny rekord

World of Warcraft setter ny rekord

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det umåtelig populære onlinespillet World of Warcraft fortsetter å vokse, dag etter dag, til tross for bøttevis av dommedagsprofetier fra såkalte eksperter. Man skulle kanskje tro at spillere før eller senere ville bli lei av Blizzards dop i spillform, spillet begynner tross alt å dra ordentlig på årene.

Men neida, nå har World of Warcraft nådd enda en milepæl: spillet kan skilte med hele 12 millioner betalende spillere. 12 millioner mennesker som betaler drøye 100-lappen hver måned.

Men Blizzard har såvidt tid til å tellene millionene sine, så opptatt som de er. Foruten andre gigantprosjekter som Diablo 3 og fortsettelsen på det ekstremt populære strategispillet Starcraft 2 er selskapet i siste fase av utviklingen av den største Wow-utvidelsen til nå, Cataclysm, som nylig fikk datoen 7. desember.

Man kan nesten kjenne Wow-spillere verden over skjelve i forventning.

Les også: Slik blir den nye utvidelsen til World of Warcraft
Les også: Wow tilbake i Kina?
Les også: Har rundet World of Warcraft


(Kilde: CvG)

World of Warcraft: Cataclysm

Windows
Slippdato: 7. desember 2010
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Activision Blizzard

World of Warcraft

Windows
Slippdato: 11. februar 2005
Sjanger: Massivt online, Rollespill
Utvikler: Blizzard Entertainment
Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (35)

Forsiden akkurat nå

Til toppen