World of Warcraft Classic

WoW Classic får offisielle Hardcore-servere denne måneden

Spillere som dør må begynne helt forfra igjen.

Blizzard

Hardcore-spilling har lenge vært en populær måte å oppleve World of Warcraft Classic på. Modusen der død er permanent har imidlertid bare fungert på uoffisiell basis, men det endrer seg denne måneden.

Etter å ha bekreftet offisiell støtte for Hardcore-servere tidligere i sommer, har Blizzard nå spikret datoen. Hardcore-servere gjør sitt inntog i World of Warcraft Classic den 24. august.

Spillere som hiver seg på Hardcore-kjøret har kun ett liv per figur. Dødsfall – enten det er gjennom spiller-mot-spiller, monstre som blir for sterke eller ved å falle ned stup – betyr slutten på visa, og man er nødt til å begynne på nytt.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Hva spiller-mot-spiller angår er man nødt til å krysse av for å være med på dette ute i spillverdenen. Battlegrounds- og Arena-kamper er skrudd av, men til gjengjeld tilbyr Hardcore-servere mer alvorlige dueller der taperen dør og må begynne forfra igjen.

Blizzard påpeker at det likevel ikke er helt over og ut dersom figuren din dør. Spillere kan flytte døde figurer fra Hardcore-servere til vanlige World of Warcraft Classic-servere uten ekstra kostnad. Dermed kan man spillere videre med dem, men får ikke ta turen tilbake til Hardcore.

LES OGSÅ: Blizzard skal lage nytt overlevelsesspill »

Siste fra forsiden