Blizzard

Blizzard skal lage nytt overlevelsesspill

Utvikles for både PC og konsoll.

Blizzard

Blizzard – utvikleren bak World of Warcraft og Overwatch – har begynt arbeidet med et «helt nytt overlevelsesspill» satt til et «helt nytt univers».

Konseptkunst fra kunngjøringen.
Blizzard

Kunngjøringen kom via Blizzards nettsider, der Blizzard omtaler spillet som et «ikke kunngjort overlevelsesspill». Men spillet er altså kunngjort. Forvirrende.

Ifølge utvikleren vil spillet by på en verden full av helter vi enda ikke har møtt, historier som enda ikke er fortalt og eventyr som enda ikke har blitt opplevd. Spillet kommer til PC og konsoll, men ellers er det få detaljer å gå på.

I stedet handler kunngjøringen mest om at Blizzard er på leting etter utviklere til å være med å lage spillet. Stillingsannonsene er mange og nevner ting som store høybudsjettsverdener, samt figurer og monstre i alle fasonger og størrelser.

Livet som ansatt hos Blizzard har imidlertid ikke vært så hyggelig i lang tid. Nylig ble selskapet – under paraplyen Activision Blizzard – saksøkt for trakassering og kjønnsdiskriminering på arbeidsplassen, og toppsjef Bobby Kotick er blant flere som er anklaget for dårlig oppførsel.

I forbindelse med at Microsoft kjøper opp Activision Blizzard har ansatte begynt å håpe på en bedre fremtid. Oppkjøpet kan også resultere i at utviklerne får børste støv av gamle spillserier, som Guitar Hero og Skylanders.

LES OGSÅ: Bobby Kotick vil angivelig gi seg når Microsoft tar over Activision Blizzard »

Siste fra forsiden