Wreckless 2 på vei

Det actionfylte bilspillet Wreckless: The Yakuza Missions er i ferd med å få en etterfølger, men om den kommer til Europa vet vi ikke.

Britiske Eurogamer forteller at det japanske selskapet Bunkasha Games jobber med en etterfølger til bilspillet Wreckless: The Yakuza Missions. Spillet, som går under navnet S.T.E.A.L.: The Second Clash i Japan, skal tilby mer av det actionfylte gameplayet vi opplevde i originalspillet, som fikk grei kritikk verden over (selv om det ikke akkurat tok topplistene med storm).

Forgjengeren kom til Xbox, PS2 og GameCube, men etterfølgeren kommer kun til Xbox. Grunnen til dette skal være at teknologien brukt i spillet er for avansert for de to andre plattformene. Spillet følger politimennene Madoka og Mai på deres jakt etter Yakuza-sjefen Tiger Takagi, som nå befinner seg i Chicago hvor han og en gruppe kriminelle nå skaper kaos.

Spillet kommer med over 30 kjøretøy (inkludert politibiler, stridsvogner og bombefly), og mulighet for at to spillere kan spille sammen ved hjelp av delt skjerm. I tillegg ser det ut til at vi får leke oss med omtrent 30 minispill og mulighet til å kjøre fritt rundt i byen, som er fire ganger større enn Hong Kong i originalspillet.

Grafikken virker svært flott, og utviklerne skryter blant annet av at spillet kommer med HDR-lyssetting, noe som gjør det visuelle bildet svært autentisk. Den japanske lanseringen er satt til 4. august.

Siste fra forsiden