X-Men: The Official Game

Her er en demo av X-Men: The Official Game, slik at du kan se om dette lisens-spillet er verd pengene dine.

Hendelsene i X-Men: The Official Game foregår litt før den nyeste X-Men-filmen, og her får du spille Nightcrawler, Iceman og/eller Wolverine i kamp mot den ondsinnede organisasjonen HYDRA. Spillet forklarer også hvorfor Nightcrawler ikke er med i filmen. Hver av de tre supermutantene har sine egne spesielle egenskaper, som spilleren må bruke for å overvinne fienden.

Underveis får spillerne kjempe side om side med kjente X-Men-skikkelser og møte fryktede X-Men-fiender. Områdene vi får utforske inkluderer blant annet Frihetsstatuen, Alkali Lake og Dark Cerebro. Gameplayet fokuserer på nærkamp, snikeaction og oppdrag hvor du må nå målene dine i løpet av korte tidsfrister. Brettene er utformet slik at supermutantenes egenskaper skal utnyttes maksimalt.

Spillet har ikke akkurat fått glødende kritikk til nå, men om du skulle ha lyst til å finne ut om det er noe for deg, kan du laste ned den nylanserte demoen. Denne innholder en introduksjonsfilm og tre oppdrag. Eventyret starter i området rundt Frihetsstatuen, og du får spille Wolverine, Iceman og Nightcrawler. Demoens installasjonsfil er på 441 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden