X-serien utfordres til høsten

Action, handel og utforsking er alle ingredienser i romskipspillet Spaceforce: Rogue Universe.

Spaceforce: Rogue Universe har kanskje ikke vært heldig med navnet sitt, men det behøver ikke å bety at spillet ikke holder mål. Som i X-serien og Elite loves vi her handel, piratvirksomhet og action, i et åpent univers med stjerner, planeter, måner, asteroider, sorte hull, romstasjoner og svevende byer.

Brennmaneter i verdensrommet

Du kan utforske universet som du vil, og i tillegg til å drive handel, diplomati og produksjon av varer kan du kjempe mot ondsinnede pirater, romvesener og annet intergalaktisk pakk. Utviklerne lover både store og små slag, en dyp historie med massevis av muligheter for action, samt en haug av sideoppdrag.

Helt fra starten av åpnes det massive universet opp for nær uendelig utforsking. Dessuten kan du velge mellom ti yrker, og spillet har 14 ulike romskip som du kan bruke. I tillegg loves vi et avansert økonomisk system, massevis av muligheter til å oppgradere og skreddersy romskipene våre, og over 2000 oppdrag inkludert eskorteoppdrag, redningsoppdrag, angrep på fiendtlige skip og installasjoner og mye mer.

JoWooD har fortalt at de vil gi ut SpaceForce: Rogue Universe i løpet av årets tredje kvartal. Spillet kommer til PC, og mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden