X3: Reunion

Fire måneder etter lansering får vi omsider en mulighet til å teste det enorme romspillet, gjennom en spesialdesignet demo.

X3: Reunion sender spilleren inn i et av de mest realistiske levende universene som noensinne er skapt. Den nye grafikkmotoren er svært avansert og tilbyr dramatiske visuelle effekter og vanvittig realistiske romskip, som er over ti ganger større enn i tidligere spill.

Den dynamiske økonomien er mer kompleks enn noen gang, og den kunstige intelligensen har fått kraftige oppgraderinger. Resultatet er et spillunivers som hele tiden er i forandring, hvor spillerens handlinger kan forandre universets fremtid.

Utviklerne har tidligere sagt at spillmiljøet har vært sentralt under utviklingen av spillet, og den ferdige versjonen inneholder mange nyskapende elementer fra tilhengerne av spillet. Historien er engasjerende, og er skrevet av en profesjonell forfatter. Spilleren kan velge å kontrollere med joystick, tastatur eller mus.

Litt over fire måneder etter lanseringen av fullversjonen, kommer nå utgiver Deep Silver og utvikler Egosoft med en spillbar demostrasjon av X3: Reunion. Det som er litt spesielt med denne demoen, er at den ikke bare er et utdrag av fullversjonen, slik de fleste demoer er. Her har utviklerne designet demoen fra grunnen, og dermed utviklet et lite mini-univers som spilleren kan boltre seg i.

Demoen på 930 MB lar deg utforske essensielle spillkonsepter, mens du må forsvare deg mot Kha’ak, som ikke er helt fornøyd med din tilstedeværelse. Underveis vil du få opplæring i ulike aspekter ved spillet. Det bør forøvrig bemerkes av demoen benytter seg av StarForce-kopibeskyttelsen.

Eller fra en av følgende kilder:

For mer informasjon om X3: Reunion, med anmeldelse og en haug med skjermbilder, anbefaler vi en titt innom produktsiden her på Gamer.no

Siste fra forsiden