Xbox 360-kamera i september

Det er nå klart at Xbox Live Vision vil bli lansert 19. september. Her er mer informasjon om kameraet.

I følge den nyeste podcasten til Larry Hryb (også kjent som Major Nelson) vil kamerasystemet Xbox Live Vision lanseres 19. september, både i Europa og Nord-Amerika. Kameraet bruker en USB 2.0-tilkobling, og vil i tillegg til å være det eneste kamerasystemet for Xbox 360 også være kompatibelt med PC. Du behøver ingen drivere for å installere det på Xbox 360 eller PC.

Xbox Live Vision vil brukes i flere spill, slik som World Series of Poker: Tournament of Champions fra Activision, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas, samt flere Xbox Live Arcade-spill. Her nevnes noen bevegelsesbaserte spill (utvilsomt i stil med Sonys EyeToy: Play-spill), et flipperspill og et musikalsk plattformspill som heter TotemBall.

Kameraet får også en del andre bruksområder, slik som interaksjon med bakgrunnen på dashbordet. Du kan for eksempel stille bakgrunnen til "watery", noe som gjør at bildet beveger seg som om det skulle vært sett gjennom en vannoverflate, og hvis du beveger hendene dine foran kameraet vil dette påvirke bølgene i "vannet". Vi får lignende bruksområder med Xbox 360 sitt musikkavspillingsprogram.

Det vil også være mulig å ta bilder med kameraet, som du kan sende med beskjeder til andre Xbox 360-brukere (og etter hvert også PC-eiere som kjører Windows Vista og Live Anywhere).

Siste fra forsiden