Xbox One X får en spesialutgave kalt Project Scorpio

Microsoft er ikke helt klar til å gi slipp på konsollens kodenavn.

Under E3 2017 avslørte Microsoft endelig navnet på sin nyeste konsoll – Xbox One X. Frem til da hadde maskinen kun vært kjent som Project Scorpio, et navn selskapet tydeligvis var veldig fornøyd med.

Xbox One X Project Scorpio Edition.
Microsoft

Under helgens pressekonferanse fra Gamescom annonserte Microsoft nemlig Xbox One X Project Scorpio Edition, myntet på fans som vil minnes konsollens historie:

– Da vi annonserte Project Scorpio i fjor ble vi overveldet av begeistringen fra våre fans. Selv om vi avslørte Project Scorpio som Xbox One X på E3 tidligere i år, vil kodenavnet leve videre i Scorpio-motoren som gir kraft til konsollen, i tillegg til i denne spesialutgaven, forklarer Microsoft på sine nettsider.

Begrenset opplag

Spesialutgaven har ordene «Project Scorpio» trykket på forsiden av både konsollen og kontrolleren som følger med i esken (som for øvrig også er pyntet med diverse nostalgielementer).

Se hva som følger med i esken til Xbox One X Project Scorpio Edition. (Video: Xbox)

Konsollen er i tillegg utsmykket med et eget design, og kommer med en eksklusiv stand for de som ønsker å utstille maskinen på høykant. Hvordan det hele tar seg ut kan du se i videoen til høyre.

Project Scorpio Edition produseres kun i begrenset opplag, og fås bare gjennom forhåndsbestilling. De som er interessert kan sikre seg et eksemplar alt nå, for kroner 4 999 fra Microsoft-butikken.

Vil du vite mer om Xbox One X?
Her finner du en haug med detaljer om den kommende konsollen »

Siste fra forsiden