Bygg din egen dinosaurpark i Jurassic World Evolution

Planet Coaster-utvikleren har avslørt sitt neste prosjekt.

Frontier Developments – studioet bak blant annet RollerCoaster Tycoon 3 og Planet Coaster – har annonsert sitt neste fornøyelsesparkspill, kalt Jurassic World Evolution. Spillet kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet av sommeren 2018, og som navnet tilsier handler det om å bygge og drifte dinosaurparker:

Løp!
Skjermbilde/YouTube

– Spillet bygger videre på den offisielle Jurassic World-mytologien og gir spillere nøklene til filmverdenens største turistattraksjon – der de får muligheten til å skape sin egen Jurassic World, skriver Frontier i en pressemelding.

Valg og konsekvenser

Spillere gis kontroll over øygruppen Muertes Archipelago, og får i oppgave å sette sammen tidenes fornøyelsespark. Jobben inkluderer bygging av attraksjoner, forskning på – og oppdrett av – nye dinosaurtyper og selvfølgelig nøye planlegging av inngjerding og andre sikkerhetstiltak.

Om filmene har lært oss noe er det at ting sjelden går helt etter planen med disse greiene, noe annonseringstraileren også ser ut til å antyde. I videoen – som du finner øverst på siden – bryter en tyrannosaurus rex seg fri fra innhegningen sin, som naturligvis får katastrofale følger.

Valg og konsekvenser skal spille en viktig rolle i Jurassic World Evolution, forteller Frontier. Spillernes handlinger vil stadig vekk åpne for spennende muligheter, men også introdusere nye utfordringer for parkene.

Vi likte Frontiers forrige fornøyelsesparkspill.
Les anmeldelsen av Planet Coaster her »

Siste fra forsiden