ReCore relanseres med oppgradert grafikk og nytt innhold

Actionspillets nyversjon blir gratis for alle som eier spillet.

Under søndagens Xbox-konferanse på Gamescom avslørte Microsoft en oppusset utgave av ReCore, kalt «Definitive Edition». Actionspillets nye versjon byr blant annet på oppgradert grafikk og nytt innhold, og blir tilgjengelig fra 29. august.

Du kan se traileren for spillet i videovinduet over.

Gratis oppgradering

Med T8-NK på laget kan man ta seg frem mye raskere enn før.
Microsoft

På sine nettsider forteller Microsoft at ReCore Definitive Edition introduserer høyere oppløsning og HDR-støtte. I tillegg byr utgaven på det nye oppdraget «Eye of Obsidian», nye fiender og et større utvalg med våpen.

Spillets robothjelpere loves også en overhaling, med haugevis av nytt utstyr og tilpasningsmuligheter. Definitive Edition inkluderer også den nye roboten T8-NK, som lar spillere krysse spillets ørkenlandskap mye raskere enn tidligere.

Alle som eier ReCore får muligheten til å laste ned nyversjonen helt gratis. De som enda ikke har opplevd spillet kan kjøpe den definitive utgaven for enten Xbox One eller Windows 10 fra Microsoft-butikken. Alternativt kan spillere med Xbox Game Pass-medlemskap plukke opp eventyret uten ekstra kostnad i september.

Menneske mot maskin

ReCore tar oss med på eventyr på ørkenplaneten Far Eden.
Microsoft Studios

Handlingen i ReCore finner sted på ørkenplaneten Far Eden, der maskinene har gjort opprør mot menneskeheten. Som ungjenta Joule, tilsynelatende ett av stedets eneste levende mennesker, må spillere ta opp kampen mot de onde robotene i håp om å komme til bunns i planetens hemmeligheter.

Spillet ble godt mottatt av vår anmelder, som roste det for sine varierte og herlige utfordringer:

– I en verden der man av og til kan få inntrykk av at utviklerne konkurrerer om å gjøre spill mest mulig strømlinjeformede, har utviklerne av ReCore valgt en helt annen kurs. De ser bakover, mot klassiske spill fra fordums tider, og har skapt en nydelig blanding av fargekodet action og utfordrende plattformspilling, skrev Øystein Furevik.

Er du fortsatt usikker på ReCore?
Microsoft lar deg prøve spillets første halvtime »

Siste fra forsiden