Nå kan du prøvespille ReCore gratis

En stor oppdatering skal også rette opp i flere av spillets problemer.

Microsoft Studios

Spillere som enda ikke har gått til innkjøp av action-eventyret ReCore får nå muligheten til å prøve en gratisversjon av spillet. Det melder Microsoft på sine nettsider.

Nå kan du prøvesmake kampene i ReCore.
Microsoft Studios

Tilbudet er tilgjengelig på både Xbox One og PC-er med Windows 10, og lar deg spille gjennom de første 30 minuttene av ReCore. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe spillet når prøveperioden er over vil all fremdriften din overføres, slik at du kan fortsette akkurat der du slapp.

Ifølge Xbox.com er gratisversjonen kun tilgjengelig i en begrenset periode, men når den blir borte er foreløpig uvisst.

Rettet opp i problemer

I tillegg til gratisversjonen har Microsoft også sluppet en stor oppdatering til ReCore, som blant annet skal redusere lastetidene i spillet og tilby både visuelle og audiovisuelle forbedringer. Utviklerne skal også ha rettet opp i en feil som hindret korrekt lagring av spillet, og Joule – spillets hovedperson – skal ikke sette seg fast i terrenget like ofte som før.

Flere av disse problemene var med å trekke ned helhetsinntrykket i vår gjennomspilling ReCore, men alt i alt måtte anmelder Øystein Furevik si seg fornøyd:

– Om du er klar for et eventyr der du får bryne deg på varierte og herlige utfordringer, og gjerne utforsker et øde og ugjestmildt landskap i timesvis, er det likevel vanskelig å slå feil med ReCore. Trass sine skavanker er det en flott opplevelse, og jeg håper Microsoft gir utviklerne sjansen til å utforske dette universet mer.

Les hele anmeldelsen av ReCore her »

Siste fra forsiden