Xbox-versjonen av Half-Life 2 er ferdig

Valve har kunngjort at Xbox-versjonen av Half-Life 2 er ferdigutviklet, samtidig som PC-eiere kan glede seg til at The Lost Coast snart blir lansert.

I følge en pressemelding vi har fått fra Doug Lombardi i Valve, har Half-Life 2 for Xbox "gone gold". Det vil si at spillet er ferdigutviklet, og at Valve har sendt det til fabrikkene, hvor det skal masseproduseres slik at det havner i butikkene innen lanseringsdatoen.

Lanseringen i Norge vil finne sted 17. november. Dermed er det bare å glede seg hvis du eier Xbox og ikke har spilt Half-Life 2 på PC. Da vi var på E3 fikk undertegnede prøvespille Xbox-versjonen av Half-Life 2, og selv om jeg sannsynligvis var den dårligste spilleren Valve hadde hatt besøk av den dagen, fikk jeg i det minste en god følelse av at Xbox-versjonen av Half-Life 2 både føles og ser like flott ut som PC-versjonen.

Apropos PC-versjonen - i forrige uke fortalte Valve at planen deres var å lansere Half-Life 2: The Lost Coast "neste uke" (altså denne uken). The Lost Coast er et gratis brett som benytter seg av heftig HDR-teknologi. Brettet er basert på en tidligere ikke utgitt del av Highway 17-kapittelet.

Etter at Lost Coast er ute, kommer Valve til å konsentrere seg om å gi ut nytt innhold både til Counter-Strike: Source og Day of Defeat: Source. I tillegg vil de oppdatere SDK-programvaren sin.

Siste fra forsiden