Xpand Rally

Techland har akkurat gitt ut en filmsnutt for å vise fram de detaljerte miljøene i det kommende spillet Xpand Rally.

Xpand Rally er Techlands bidrag til det stadig mer kompetitive rallyspillmarkedet for PC. Med konkurrenter som Richard Burns Rally og Colin McRae Rally 4 bør nok Xpand Rally være ganske så imponerende for at det i det hele tatt skal ha en sjanse. Heldigvis for de polske utviklerne ser det slett ikke så ille ut.

Grafikkmotoren er en forbedret versjon av den som ble brukt i skytespillet Chrome. En av de tingene denne motoren gjorde spesielt godt var å realistisk skildre store og detaljerte landskaper, og et er akkurat dette aspektet Techland viser frem i den nye videoen. I tillegg skal motoren kunne takle en hel rekke realistiske væreffekter, noe som vil øke innlevelsen ytterligere.

I spillets kampanje starter spilleren med en dårlig bil, og han må delta (og helst gjøre det godt) i ulike rally for å få penger til å oppgradere (og fininnstille) bilen, reparere skader og betale det som det koster å delta i de forskjellige løpene. Spillet skal inneholde en realistisk fysikkmotor, slik at de endringene du gjør på bilen vil bety mye for hvordan den føles å kjøre. Det samme gjelder eventuelle skader.

Spillet inneholder både rally og rallycross, noe som er gode nyheter for mange. En av de artigste tingene med Rallysport Challenge var rallycrossdelen, og hvis utviklerne av Xpand Rally klarer noe liknende er de på rett spor. I tillegg vil Xpand Rally komme med brukervennlige, men kraftige, verktøy de kreative kan bruke til å lage nye baner, biler og til og med fullstendige modifikasjoner.

Videoen i to versjoner, en på 11 MB og en på 34 MB (med ulik oppløsning) og inneholder over et minutt med film fra spillet i høy oppløsning. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden