Xpand Rally

Etter en liten tjuvstart tidligere i år er endelig den offisielle enspillerdemoen av Xpand Rally blitt gjort tilgjengelig.

Den polske utvikleren Techland har nå lansert en offisiell versjon av enspillerdemoen av Xpand Rally. Dermed kan vi finne ut om dette rallyspillet har det som trengs for å konkurrere med høstens tunge lisensierte spill i sjangeren; Richard Burns Rally og Colin McRae Rally 2005. Techland har forøvrig også lansert en flerspillerdemo av dette spillet, som du finner ved å følge lenken nederst på siden.

Demoen inneholder to biler (en WRC-aktig modell og en litt "tryggere" modell) og tre baner. De to første, Polen og Arizona, er helt standard rallybaner, mens den tredje, som foregår i Kenya, er en "freestyle"-bane hvor du må nå en serie sjekkpunkt uten at du behøver å holde deg på veien. Du kan også velge om du vil spille i simulatormodus eller arkademodus.

I tillegg til dette får du alle de mulighetene til å finjustere bilen din som du får i fullversjonen, og som vanlig vil disse justeringene ha mye å si for hvordan bilen oppfører seg på de ulike forholdene. Du kan også lagre "replays" hvis du er stolt av prestasjonene dine på banen.

Demoen er på cirka 150 MB, og du finner den blant annet her:

Siste fra forsiden