Ytterligere informasjon om Doom III

En ny dag er her, med nye Doom III-nyheter. Nå er hele tittelmelodien gjort tilgjengelig, samtidig som id har røpet detaljer om kartredigeringsverktøyet og Activision har sagt litt om den britiske utgivelsesdatoen.

Da id Software kunngjorde at Doom III var ferdigutviklet fortalte de at britiske spillkjøpere antakeligvis ville få mulighet til å skaffe seg spillet før resten av oss europeere. Dette har nå Activision avkreftet, og forteller at den offisielle utgivelsesdatoen for Storbrittannia er den 13. august. Dermed er det liten vits for norske spillkjøpere å bestille Doom III fra britiske nettbutikker i håp om å få det tidlig.

Nettstedet Shacknews har vært i kontakt med id Software angående modifiseringsmulighetene. Journalisten deres fikk da bekreftelse fra id Software om at modifiseringsverktøy (SDK - "Software Development Kit") vil bli gjort tilgjengelig kort tid etter at spillet er lansert. Dette kommer, i følge Shacknews, i tillegg til spillets innebygde kartredigeringsverktøy.

Til sist i dagens Doom III-artikkel kan vi nevne at den tidligere Nine Inch Nails-musikeren Chris Vrenna (Tweaker) har lagt ut tittelmelodien til spillet på nettstedet sitt. Melodien varer i omtrent tre minutter, og er i akkurat den stilen de aller fleste forventet (det er med andre ord ikke snakk om noe "gangsta rap" her i gården). Du finner den ved å følge lenken under reklamebanneret.

Siste fra forsiden